Äänestä Täysillä Kotiinpäin!

Eurovaaliehdokas Arto Luukkanen

Turvallisesti Kotiinpäin!

Parlamenttiin tarvitaan maahanmuuttokriittisiä edustajia, koska Eurooppaan on tulossa miljoonia afrikkalaisia. Euroopan rajat on saatava kiinni! Minkään Euroopan maan talous eikä kulttuuri kestä massiivista haittamaahanmuuttoa.

On luotava järjestelmä, joka palauttaa laittomasti tulleet omaan maahansa, on lopetettava Suomessa lorvailu turvapaikkaa useita kertoja hakevilta.

Turvapaikan hakijat voivat odottaa mahdollista turvapaikkaa jossain turvalliseksi luokitellussa Afrikan maassa.

Laittoman maahanmuuton, rajarikosten, kyberrikollisuuden ja terrorismin torjuminen on Suomen kannalta ehdottoman tarpeellista.

Rahavirrat Kotiinpäin!

Kun työikäisen väestön määrä Suomessa laskee ja muuttoliike vie ihmisiä pois strategisesti tärkeiltä alueilta, on tilanne käännettävä väkevästi toiseen suuntaa EU:n avulla. Nato-Suomi tarvitsee elämää ja avoimia silmiä Itä- ja Pohjois-Suomeen.

EU:n ohjelmiin on lisättävä Alueiden Suomi -ohjelma taloudellisen tuen saamiseksi Itä- ja Pohjois-Suomeen. Itä-Suomi on kärsinyt Venäjän rajan sulkeutumisesta, kun ihmiset eivät enää liiku eikä kauppa käy. Tarvitsemme avoimia silmiä niin itä -kuin pohjoisrajoillemme.

Väki vähenee myös Länsi-Suomesta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Alueiden Suomi -ohjelmalla EU:n pitää tukea näiden alueiden elinvoimaa.

Realistisesti Kotiinpäin!

EU on rikki ja se pitää korjata. EU on liian keskittynyt, epärealistisen kunnianhimoinen ja tavallisten ihmisten arjesta erkaantunut. 

Suomen EU-edustajille Suomen tulee aina tulla ensin. EU:sta on tehtävä isänmaiden Eurooppa, jossa tehdään yhdessä työtä demokratian ja jokaisen jäsenmaan itsenäisyyden pohjalta. 

Niin, että meitä koskettavat päätökset käsitellään Suomessa.

Tehokkaasti Kotiinpäin!

EU:ssa on suoritettava tehokas tilintarkastus. Niin EU:n budjetin, sen instituutioiden kuin komission rahankäytön pitää olla läpinäkyvää.

Väärinkäyttö ja korruptio on kitkettävä kovalla kädellä EU:sta; sen toiminnasta ja hankinnoista. Kansalaisilla pitää olla oikeus ja mahdollisuus kiinnittää EU:n huomio havaitsemiinsa väärinkäytöksiin.

Luonnollisesti Kotiinpäin!

Tulevaisuus vaatii viisautta. Luontoa pitää kunnioittaa, mutta ilmastopolitiikka pitää tehdä sellaiseksi, että normaali ihmisten elämä on mahdollista. 

Toimenpiteiden pitää olla järkeviä ja sellaisia, että teollisuutta ja talouselämää ei kuristeta kuoliaaksi. Jokainen jäsenmaa on tässä erilaisten haasteiden edessä – me Suomessa elämme ekologisesti ja luontoa säästäen jo nyt. 

Me olemme metsinemme ja turvemainemme Euroopan hiilinielu ja meidän elämäntapamme on sellainen, että sitä voi suositella muillekin. 

Järkevästi Kotiinpäin!

Nyt tarvitaan järkevästi ajattelevien ihmisten yhteistoimintaa EU:n parlamentissa. Pieni Suomi ´voi olla kokoaan suurempi vain tekemällä yhteistyötä niiden kanssa, jotka ajattelevat "tolkusti" – ei alistumalla kaikkeen. 

Meidän viiteryhmämme on siellä missä vaaditaan budjettikuria EU:lle, siellä missä vaaditaan sen byrokratian kasvun hillitsemistä, siellä missä painotetaan suomalaisten perusoikeuksien puolustamista sekä siellä missä ollaan järkevällä linjalla suhteessa maahanmuuttoon. 

Suomen edustajien pitäisi olla siellä missä vaaditaan kansallisten edun huomioon ottamista niin talouden kuin kulttuurin asioissa. 

Eurovaaliehdokas Arto Luukkanen
Eurovaaliehdokas Arto Luukkanen